Вегета 100% оригинална

Најлесен начин да дојдеш до богатството...од зеленчук

Hero slika

Најлесен начин

да дојдеш до

богатството...

од зеленчук

Vegeta pakiranje
Vegeta brush

100% оригинална

Богатство од зеленчук

За 250g Vegeta Original ви требаат 382 g свеж зеленчук.

100% едноставнa
- 100% оригиналнa

Животот е поедноставен со лажица Vegeta. Покажете ни го вашиот едноставен рецепт со само четири состојки и една лажица Vegeta Original и освојте вреден помошник во кујната.

Наградната игра е завршена. Среќни добитници се:

1 x Kitchen Aid

Марија Дишовска – Тетово

5 X Вегета поклон пакет

  • Јана Велковска - Скопје
  • Елмедина Фетаи - Скопје
  • Љупчо Петрески - Прилеп
  • Данијела Маркачевик - Скопје
  • Благородна Стефанова - Кавадарци
link shape
Освои

Kitchen Aid

или Vegeta поклон пакет
Освои Kitchen Aid или Vegeta поклон пакет *приказот на наградите е илустративен

Добриот дух ги исполнува твоите желби и ти носи радост во кујната.

Ruka za trljanje

Со помош на раката протриј ја лампата и добриот дух ќе ти исполни желба

Богатство

Храброст

Среќа

Брзина

Креативност

Точност

Богатство

Јас ви го давам највредното богатство на секоја кујна – богатство од зеленчук.

Со лажица Vegeta, ќе го збогатите секое јадење и ќе ги задоволите дури и најпребирливите непца.

Храброст

Јас ви давам храброст да и послужите на свекрвата несолен оброк.

Тука само Vegeta може да ве спаси!

Среќа

Јас ви давам среќа лесно да подготвите гурмански оброк!

Со лажица Vegeta и најкомплицираниот оброк ќе изгледа едноставно. Па тоа е вистинска среќа!

Брзина

Јас ви ја давам брзината да подготвувате вкусни јадења со едно трепнување!

Не ви требаат часови за врвен вкус, доволна е една лажица Vegeta.

Креативност

Јас ви ја давам креативноста на најголемите светски шефови!

Но, внимавајте, можноста да создадете супериорни вкусови ќе трае само додека Vegeta е во вашата кујна.

Точност

Никогаш повеќе нема да доцните за дружење затоа што ви треба подолго време да приготвите ручек!

Со Vegeta ќе подготвувате оброци точно и прецизно како швајцарски часовник!

Во кујната важно е да имате само добар дух

Vegeta Tips&Tricks

Едноставноста и богатството на вкусови се нејзиниот заштитен знак. Како и да е, еве ви неколку трикови и совети кои сигурно ќе ви бидат од корист.

Pile ikona Kino ikona Meso ikona Vrijeme ikona Toplo ikona

Висината и храната се сакаат

За да може кралицата на зачините да биде подеднакво распределена низ садот во јадењето, посипете ја од висина. Да речеме на висина од вашето око. Па да! Затоа тоа така се вика … од око.

Повкусно отколку во кино!

Па, пуканки, се разбира! Пуканки со Vegeta. Направете пуканки како што веќе с ги правите и на крај посипете ги со Vegeta. Ммммjац!

На месото му е потребно малку повеќе време

Посипете Vegeta врз месото кое сакате да го подготвите и оставете го да отстои некое време. Потребно е малку време месото да ги апсорбира сите вкусови што ги дава Vegeta.

Вистинско време за Vegeta

Бидејќи Vegeta е мешавина од богати зачини, најдобро е да ја додадете непосредно пред крајот на готвењето. Така ќе ги зачува сите ароми и ќе го направи јадењето свежо и вкусно.

Vegeta за ладно и Vegeta за топло

Не зачинувајте подеднакво топла и ладна храна. Секогаш треба да ставите трошка повеќе зачини во ладно јадење… Vegeta!