Насловна страна

Selsko meso

СТ
korisnik
свинско
свинско
кромид
кромид
морков
морков
печурки
печурки

Свинско месо се сече на коцки и се пржи во тава на тивок оган. Потоа се додаваат моркови, печурки и кромид и се заедно се готви околу 1 час. Накрај се додава неколку лажички од највкусната Вегета на подравка за да се добие одличен вкус на јадењето.

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки