Насловна страна

Musaka

DM
korisnik
kompir
kompir
meleno meso
meleno meso
zelenčuk
zelenčuk
vegeta
vegeta

Se przi mesoto so začin vegeta ,se redi vo tava so kompir seckan na trkalca i se peče

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки