Насловна страна

Пуканки ала Вегета

ЕA
korisnik
Пуканки
Пуканки
бибер
бибер
Буковец
Буковец
сол
сол

Ставете маслинов масло во вок тава и додадете пуканки. Откако се додадени пуканките зачинуваме со бибер, буковец, сол и една лажица од омилената на сопругот Vegeta. Покриете ја вок тавата со капак и чекајте. За 10 мин ги имате највкусните пуканки што некогаш сте ги пробале. Оригинален рецепт ала Вегета 😊

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки