Насловна страна

пастрмка во сол

ЈВ
korisnik
пастрмка
пастрмка
сол
сол
лимон
лимон
зачини
зачини

Ги чистиме и миеме пастрмките. Мешаме крупна и ситна сол со вода да добиеме смеса како снег. Од половина од смесата ставаме слој на тавчето да го покриеме. Ги ставаме пастрмките, ги зачинуваме со Вегета и зачини, ставаме кришки лимон. ГИ покриваме со остатокот од смесата од сол и ги ставаме во претходно загреана рерна на 200 степени околу 45 мин до 1 час.

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки