Насловна страна

Мисирка со сланина

ИХ
korisnik
мисирка
мисирка
сланина
сланина
путер
путер
сенф
сенф

Мисирката откако ќе се одмрзне,се премачкува со маринада.Маринадата се состои од 1/2 лажички Вегета и 5 големи лажици сенф.Целата мисирка се премачкува со маринадата и се остава да постои 15-20 минути.Потоа цела мисирка се превиткува со сланина,и во самото тавче во кое ќе се печи се стваат коцки путер.А исто така и во самата мисирка.Се печи 2/3 часа,на 180 степени.

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки