Динстани ракчиња со киноа и зеленчук - Вегета 100% оригинална
Насловна страна

Динстани ракчиња со киноа и зеленчук

ЕШ
korisnik
ракчиња
ракчиња
киноа
киноа
печурки
печурки
млад кромид
млад кромид

Ситно се сецка млад кромид, печурките(може да се додаде морков и тиквица заради ограничувањето со 4состојки не се ставени)малку маслиново масло, ракчињата и се затвараат со стаклен капак да динста се заедно. По 15 мин се додава лажичка вегета оригинал( а може да се додаде и вегета натур за риба),и 4лажици киноа. Се промешува и се готви уште 20минути.
Превкусно благодарение на Vegeta 😊

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки