Грилован камемберт со чијабата - Вегета 100% оригинална
Насловна страна

Грилован камемберт со чијабата

ЈВ
korisnik
Камемберт
Камемберт
Чијабата
Чијабата
Маслиново масло
Маслиново масло
зачини
зачини

Го премачкуваме камембертот со маслиново масло, му ставаме вегета и италијанска мешавина на зачини. Го ставаме на загреана грил тава или на скара. Печеме 10 мин од едната страна. Повторно попрскуваме маслиново масло и ставаме вегета и од зачините. Внимателно го вртиме и печеме уште 5 6 минути. Истовремено чијабатата ја сечеме на тенки кришки ја попрскуваме со маслиново масло ставаме вегета и ја потпекуваме до камембертот. Сервираме заедно додека е сеуште топло.

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки