Бранч бурито - Вегета 100% оригинална
Насловна страна

Бранч бурито

ЈВ
korisnik
Тортилји
Тортилји
јајца
јајца
пилешко
пилешко
Свежа салата
Свежа салата

Ги матиме јајцата додаваме вегета и ги пржиме во тавче во кајгана. На загреано тавче ја потпекуваме тортилјата. На потпечената тортилја ставаме од кајганата, пилешко филе и свежа салата. Мотаме врап.

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки