Контакт - Вегета 100% оригинална
Gornji svijetli border Gornji tamni border

Подравка д.д. Анте Старчевиќ 32, 48000 Копривница, Хрватска
тел: +385 (0) 48 6510
Бесплатен телефон за потрошувачи: 0800 0808. Секој работен ден од 8:00 до 15:00 часот
е-пошта: vegeta@vegeta.hr

NEWSLETTER
Бидете во тек со новостите за наградните игри, натпреварите, производи, рецепти … од кујната на Вегета!

Ја почитуваме вашата приватност

За да работи правилно нашата страница и постојано за да ги подобруваме нашите услуги, ние користиме колачиња. Во случај да сакате да ја оневозможите употребата на колачиња, некои делови од страната може да станат недостапни. Прочитајте ги деталите во Услови за користење.

Типови на колачиња: Технички, Маркетинг

Поставки